Salomon - DeVuyst BVBA

Installateur van centrale verwarming

Salomon - De Vuyst BV uit Ronse is in de Vlaamse Ardennen een gevestigde waarde voor het installeren, onderhoud en herstelling van uw verwarming en sanitair.
Frank en Luc hebben als kwaliteitsinstallateurs het bedrijf opgericht en hebben samen meer dan 54 jaar ervaring in de sector.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van mazoutketels waar we trots op zijn

  • Vervanging van mazoutketel van topkwaliteit
  • Ronse
Salomon - DeVuyst BVBA - Vervanging van mazoutketel van topkwaliteit - Ronse
> Meer
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

De Viessmann specialist bij u in de buurt

U kunt bij ons vertrouwen op professioneel en gericht advies voor uw verbouwing, herstelling of nieuwbouwplannen.

Wij zijn actief in de volgende gemeentes: Ronse, Brakel, Elst, Everbeek, Michelbeke, Nederbrakel, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Brakel), Zegelsem, Etikhove, Maarkedal, Maarke-Kerkem, Nukerke, Ellezelles, Lahamaide, Wodecq, Dergneau en Saint-Sauveur.